Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Beti, A. (2020). Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti, A. (2020). 'Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti A. Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
A. Beti, "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359