master's thesis
Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici

Beti, Anamaria
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Beti, A. (2020). Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti, A. (2020). 'Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti A. Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2022 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

A. Beti, "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Please login to the repository to save this object to your list.