diplomski rad
Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici

Beti, Anamaria
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Beti, A. (2020). Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti, A. (2020). 'Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 15.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Beti A. Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 15.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

A. Beti, "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.