Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY
Cite this document
Romić, R. (2020). Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, R. (2020). 'Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 21 November 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić R. Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2023 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
R. Romić, "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074