diplomski rad
Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače

Romić, Renata
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Romić, R. (2020). Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074

Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074

Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074

Romić, R. (2020). 'Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074

Romić R. Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074

R. Romić, "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.