master's thesis
Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma

Penavić, Anamarija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Penavić, A. (2022). Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675

Penavić, Anamarija. "Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675

Penavić, Anamarija. "Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675

Penavić, A. (2022). 'Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675

Penavić A. Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2023 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675

A. Penavić, "Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675

Please login to the repository to save this object to your list.