Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of agroecology and Enviroment Protection
Cite this document
Penavić, A. (2022). Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675
Penavić, Anamarija. "Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675
Penavić, Anamarija. "Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675
Penavić, A. (2022). 'Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 01 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675
Penavić A. Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675
A. Penavić, "Utjecaj konsocijacije oraha i ječma na prinos ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:127675