master's thesis
Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s aksijalnim raspršivačem u nasadu jabuke

Šurk, Boris
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR MECHANIZATION IN AGRICULTURE

Cite this document

Šurk, B. (2016). Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s aksijalnim raspršivačem u nasadu jabuke (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:251539

Šurk, Boris. "Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s aksijalnim raspršivačem u nasadu jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:251539

Šurk, Boris. "Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s aksijalnim raspršivačem u nasadu jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:251539

Šurk, B. (2016). 'Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s aksijalnim raspršivačem u nasadu jabuke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 18 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:251539

Šurk B. Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s aksijalnim raspršivačem u nasadu jabuke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2016 [cited 2021 June 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:251539

B. Šurk, "Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s aksijalnim raspršivačem u nasadu jabuke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:251539

Islandora Bookmark - Please login to use this feature