master's thesis
Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)

Duždagić, Dino
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Bioeconomics and Rural Development

Cite this document

Duždagić, D. (2016). Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić, Dino. "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić, Dino. "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić, D. (2016). 'Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 11 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić D. Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2022 June 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

D. Duždagić, "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Please login to the repository to save this object to your list.