Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of agroecology and Enviroment Protection
Cite this document
Kontrec, M. (2017). Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec, M. (2017). 'Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 02 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec M. Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 November 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
M. Kontrec, "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109