Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Poljski, V. (2019). Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845
Poljski, Valentino. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845
Poljski, Valentino. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845
Poljski, V. (2019). 'Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845
Poljski V. Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845
V. Poljski, "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845