undergraduate thesis
Pokazatelji kvalitete rada i trendovi razvoja kombajna za vađenje šećerne repe

Bošnjaković, Andrija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Agricultural Engineering and Renewable Energy Resources

Cite this document

Bošnjaković, A. (2023). Pokazatelji kvalitete rada i trendovi razvoja kombajna za vađenje šećerne repe (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:928250

Bošnjaković, Andrija. "Pokazatelji kvalitete rada i trendovi razvoja kombajna za vađenje šećerne repe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:928250

Bošnjaković, Andrija. "Pokazatelji kvalitete rada i trendovi razvoja kombajna za vađenje šećerne repe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:928250

Bošnjaković, A. (2023). 'Pokazatelji kvalitete rada i trendovi razvoja kombajna za vađenje šećerne repe', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:928250

Bošnjaković A. Pokazatelji kvalitete rada i trendovi razvoja kombajna za vađenje šećerne repe [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:928250

A. Bošnjaković, "Pokazatelji kvalitete rada i trendovi razvoja kombajna za vađenje šećerne repe", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:928250

Please login to the repository to save this object to your list.