diplomski rad
Utjecaj ranog uklanjanja listova na neke pokazatelje kvalitete sorte traminac (Vitis vinifera L.) u vinogorju Đakovo

Hercegovac, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Hercegovac, A. (2018). Utjecaj ranog uklanjanja listova na neke pokazatelje kvalitete sorte traminac (Vitis vinifera L.) u vinogorju Đakovo (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:270800

Hercegovac, Ana. "Utjecaj ranog uklanjanja listova na neke pokazatelje kvalitete sorte traminac (Vitis vinifera L.) u vinogorju Đakovo." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:270800

Hercegovac, Ana. "Utjecaj ranog uklanjanja listova na neke pokazatelje kvalitete sorte traminac (Vitis vinifera L.) u vinogorju Đakovo." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:270800

Hercegovac, A. (2018). 'Utjecaj ranog uklanjanja listova na neke pokazatelje kvalitete sorte traminac (Vitis vinifera L.) u vinogorju Đakovo', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:270800

Hercegovac A. Utjecaj ranog uklanjanja listova na neke pokazatelje kvalitete sorte traminac (Vitis vinifera L.) u vinogorju Đakovo [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 19.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:270800

A. Hercegovac, "Utjecaj ranog uklanjanja listova na neke pokazatelje kvalitete sorte traminac (Vitis vinifera L.) u vinogorju Đakovo", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:270800

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.