Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Jurilj, M. (2018). Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280
Jurilj, Martina. "Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280
Jurilj, Martina. "Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280
Jurilj, M. (2018). 'Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280
Jurilj M. Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280
M. Jurilj, "Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280