diplomski rad
Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"

Petar Kujundžija (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Poljoprivrednu tehniku
Citirajte ovaj rad...

Kujundžija, P. (2019). Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600" (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487

Kujundžija, Petar. "Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487

Kujundžija, Petar. "Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487

Kujundžija, P. (2019). 'Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487

Kujundžija P. Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 20.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487

P. Kujundžija, "Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487