završni rad
Sušenje voća u vakuum sušari

Ambrinac, Mateo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Ambrinac, M. (2018). Sušenje voća u vakuum sušari (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:269205

Ambrinac, Mateo. "Sušenje voća u vakuum sušari." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:269205

Ambrinac, Mateo. "Sušenje voća u vakuum sušari." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:269205

Ambrinac, M. (2018). 'Sušenje voća u vakuum sušari', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:269205

Ambrinac M. Sušenje voća u vakuum sušari [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:269205

M. Ambrinac, "Sušenje voća u vakuum sušari", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:269205

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.