završni rad
Alternativni supstrati u proizvodnji presadnica povrća

Baban, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Baban, A. (2019). Alternativni supstrati u proizvodnji presadnica povrća (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168341

Baban, Ana. "Alternativni supstrati u proizvodnji presadnica povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168341

Baban, Ana. "Alternativni supstrati u proizvodnji presadnica povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168341

Baban, A. (2019). 'Alternativni supstrati u proizvodnji presadnica povrća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 02.08.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168341

Baban A. Alternativni supstrati u proizvodnji presadnica povrća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 02.08.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168341

A. Baban, "Alternativni supstrati u proizvodnji presadnica povrća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168341

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.