završni rad
Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa

Gogić, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Gogić, K. (2020). Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086

Gogić, Katarina. "Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086

Gogić, Katarina. "Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086

Gogić, K. (2020). 'Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086

Gogić K. Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 22.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086

K. Gogić, "Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.