diplomski rad
Utjecaj biofortifikacije selenom na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze Regent

Mikulić, Marta - Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Mikulić, M. M. (2020). Utjecaj biofortifikacije selenom na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze Regent (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:642382

Mikulić, Marta Martina. "Utjecaj biofortifikacije selenom na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze Regent." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:642382

Mikulić, Marta Martina. "Utjecaj biofortifikacije selenom na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze Regent." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:642382

Mikulić, M. M. (2020). 'Utjecaj biofortifikacije selenom na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze Regent', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:642382

Mikulić MM. Utjecaj biofortifikacije selenom na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze Regent [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:642382

M. M. Mikulić, "Utjecaj biofortifikacije selenom na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze Regent", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:642382

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.