završni rad
Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća

Bezjak, Matej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Bezjak, M. (2023). Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551

Bezjak, Matej. "Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551

Bezjak, Matej. "Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551

Bezjak, M. (2023). 'Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551

Bezjak M. Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551

M. Bezjak, "Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.