Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Beraković, T. (2023). Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988
Beraković, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988
Beraković, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988
Beraković, T. (2023). 'Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988
Beraković T. Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988
T. Beraković, "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988