Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Horvat, S. (2024). Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567
Horvat, Sven. "Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567
Horvat, Sven. "Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567
Horvat, S. (2024). 'Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567
Horvat S. Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567
S. Horvat, "Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567