završni rad
VAŽNIJI TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI REZULTATI PRI UZGOJU KRASTAVACA NA OPG PODRAVSKA MOSLAVINA

Purgar, Kalahari Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Purgar, K. J. (2014). VAŽNIJI TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI REZULTATI PRI UZGOJU KRASTAVACA NA OPG PODRAVSKA MOSLAVINA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:504789

Purgar, Kalahari Jelena. "VAŽNIJI TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI REZULTATI PRI UZGOJU KRASTAVACA NA OPG PODRAVSKA MOSLAVINA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:504789

Purgar, Kalahari Jelena. "VAŽNIJI TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI REZULTATI PRI UZGOJU KRASTAVACA NA OPG PODRAVSKA MOSLAVINA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:504789

Purgar, K. J. (2014). 'VAŽNIJI TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI REZULTATI PRI UZGOJU KRASTAVACA NA OPG PODRAVSKA MOSLAVINA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:504789

Purgar KJ. VAŽNIJI TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI REZULTATI PRI UZGOJU KRASTAVACA NA OPG PODRAVSKA MOSLAVINA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:504789

K. J. Purgar, "VAŽNIJI TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI REZULTATI PRI UZGOJU KRASTAVACA NA OPG PODRAVSKA MOSLAVINA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:504789

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.