završni rad
Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje

Sabo, Anasztazia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Sabo, A. (2011). Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo, Anasztazia. "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo, Anasztazia. "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo, A. (2011). 'Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 13.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo A. Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2011 [pristupljeno 13.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

A. Sabo, "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.