diplomski rad
UTJECAJ VISOKOG pH NA STATUS DUŠIKA I FOSFORA U TKIVU JAGODA U AKVAPONSKOM SUSTAVU

Welzer, Filip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Welzer, F. (2016). UTJECAJ VISOKOG pH NA STATUS DUŠIKA I FOSFORA U TKIVU JAGODA U AKVAPONSKOM SUSTAVU (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:323604

Welzer, Filip. "UTJECAJ VISOKOG pH NA STATUS DUŠIKA I FOSFORA U TKIVU JAGODA U AKVAPONSKOM SUSTAVU." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:323604

Welzer, Filip. "UTJECAJ VISOKOG pH NA STATUS DUŠIKA I FOSFORA U TKIVU JAGODA U AKVAPONSKOM SUSTAVU." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:323604

Welzer, F. (2016). 'UTJECAJ VISOKOG pH NA STATUS DUŠIKA I FOSFORA U TKIVU JAGODA U AKVAPONSKOM SUSTAVU', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:323604

Welzer F. UTJECAJ VISOKOG pH NA STATUS DUŠIKA I FOSFORA U TKIVU JAGODA U AKVAPONSKOM SUSTAVU [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:323604

F. Welzer, "UTJECAJ VISOKOG pH NA STATUS DUŠIKA I FOSFORA U TKIVU JAGODA U AKVAPONSKOM SUSTAVU", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:323604

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.