završni rad
Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice

Irena Išasegi (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Išasegi, I. (2017). Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi, Irena. "Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi, Irena. "Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi, I. (2017). 'Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi I. Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 23.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

I. Išasegi, "Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488