završni rad
Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja

Martina Jurilj (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad

Jurilj, M. (2018). Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280

Jurilj, Martina. "Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280

Jurilj, Martina. "Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280

Jurilj, M. (2018). 'Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280

Jurilj M. Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 14.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280

M. Jurilj, "Mogućnost uporabe bundeve u hranidbi domaćih životinja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:927280