završni rad
Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.)

Anamaria Štrk (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Štrk, A. (2018). Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:008634

Štrk, Anamaria. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:008634

Štrk, Anamaria. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:008634

Štrk, A. (2018). 'Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:008634

Štrk A. Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 27.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:008634

A. Štrk, "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:008634