Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad
Ljuboja, B. (2019). Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja, B. (2019). 'Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja B. Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
B. Ljuboja, "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410