Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Parmačević, M. (2019). Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric" (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972
Parmačević, Marina. "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972
Parmačević, Marina. "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972
Parmačević, M. (2019). 'Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972
Parmačević M. Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric" [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972
M. Parmačević, "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972