Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Beti, A. (2020). Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti, Anamaria. "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti, A. (2020). 'Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
Beti A. Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359
A. Beti, "Utjecaj zračenja na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656359