završni rad
Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"

Šmider, Terezija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Šmider, T. (2020). Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider" (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider, Terezija. "Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider, Terezija. "Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider, T. (2020). 'Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider T. Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider" [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

T. Šmider, "Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.