Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Cvitan, D. (2020). Fenotipska svojstva i komponente prinosa ljutike i luka kozjaka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:293217
Cvitan, Danko. "Fenotipska svojstva i komponente prinosa ljutike i luka kozjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:293217
Cvitan, Danko. "Fenotipska svojstva i komponente prinosa ljutike i luka kozjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:293217
Cvitan, D. (2020). 'Fenotipska svojstva i komponente prinosa ljutike i luka kozjaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:293217
Cvitan D. Fenotipska svojstva i komponente prinosa ljutike i luka kozjaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 29.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:293217
D. Cvitan, "Fenotipska svojstva i komponente prinosa ljutike i luka kozjaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:293217