Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Gogić, K. (2020). Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086
Gogić, Katarina. "Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086
Gogić, Katarina. "Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086
Gogić, K. (2020). 'Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086
Gogić K. Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086
K. Gogić, "Dodatak žira u hranidbi svinja i njegov utjecaj na masno-kiselinski sastav mesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418086