Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Vendl, I. (2020). Utjecaj hranidbe kokoši i temperature skladištenja na kvalitetu konzumnih jaja (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758776
Vendl, Igor. "Utjecaj hranidbe kokoši i temperature skladištenja na kvalitetu konzumnih jaja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758776
Vendl, Igor. "Utjecaj hranidbe kokoši i temperature skladištenja na kvalitetu konzumnih jaja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758776
Vendl, I. (2020). 'Utjecaj hranidbe kokoši i temperature skladištenja na kvalitetu konzumnih jaja', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758776
Vendl I. Utjecaj hranidbe kokoši i temperature skladištenja na kvalitetu konzumnih jaja [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758776
I. Vendl, "Utjecaj hranidbe kokoši i temperature skladištenja na kvalitetu konzumnih jaja", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758776