Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Zetaković, M. (2021). Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković, Marko. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković, Marko. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković, M. (2021). 'Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković M. Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
M. Zetaković, "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612