Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Radošević, T. (2021). Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601
Radošević, Tomislav. "Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601
Radošević, Tomislav. "Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601
Radošević, T. (2021). 'Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601
Radošević T. Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601
T. Radošević, "Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601