završni rad
Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije

Radošević, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Radošević, T. (2021). Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601

Radošević, Tomislav. "Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601

Radošević, Tomislav. "Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601

Radošević, T. (2021). 'Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 30.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601

Radošević T. Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 30.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601

T. Radošević, "Neinvazivno mjerenje stresa kod goveda uporabom termografije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:441601

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.