završni rad
Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine

Bižić, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Bižić, T. (2022). Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482

Bižić, Tomislav. "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482

Bižić, Tomislav. "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482

Bižić, T. (2022). 'Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482

Bižić T. Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482

T. Bižić, "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.