Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Bižić, T. (2022). Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić, Tomislav. "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić, Tomislav. "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić, T. (2022). 'Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
Bižić T. Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482
T. Bižić, "Utjecaj različitih FAO grupa na prinos i agronomska svojstva kukuruza tijekom 2021.godine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819482