završni rad
Primjena HACCP sustava u proizvodnji industrijske konoplje

Benić, Sara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Benić, S. (2022). Primjena HACCP sustava u proizvodnji industrijske konoplje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:028157

Benić, Sara. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji industrijske konoplje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:028157

Benić, Sara. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji industrijske konoplje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:028157

Benić, S. (2022). 'Primjena HACCP sustava u proizvodnji industrijske konoplje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:028157

Benić S. Primjena HACCP sustava u proizvodnji industrijske konoplje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:028157

S. Benić, "Primjena HACCP sustava u proizvodnji industrijske konoplje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:028157

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.