Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Kovač, M. (2022). Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673
Kovač, Marijana. "Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673
Kovač, Marijana. "Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673
Kovač, M. (2022). 'Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673
Kovač M. Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 29.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673
M. Kovač, "Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673