diplomski rad
Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica

Kovač, Marijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kovač, M. (2022). Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673

Kovač, Marijana. "Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673

Kovač, Marijana. "Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673

Kovač, M. (2022). 'Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673

Kovač M. Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673

M. Kovač, "Utjecaj temperature na klijavost i parametre klijavosti strnih žitarica", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:493673

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.