Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Šarić, I. (2023). Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, I. (2023). 'Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić I. Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
I. Šarić, "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633