diplomski rad
Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay

Beraković, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Beraković, T. (2023). Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988

Beraković, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988

Beraković, Tomislav. "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988

Beraković, T. (2023). 'Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988

Beraković T. Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988

T. Beraković, "Utjecaj podloge na urod grožđa i kvalitetu mošta kultivara chardonnay", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:675988

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.