Ostalo - Ostalo
UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA
Poljoprivreda, 19 (2013), 2; 70-71. urn:nbn:hr:151:155805


Citirajte ovaj rad

Šperanda, T. (2013). UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA. Poljoprivreda, 19. (2), 70-71. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

Šperanda, Tomislav. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA." Poljoprivreda, vol. 19, br. 2, 2013, str. 70-71. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

Šperanda, Tomislav. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA." Poljoprivreda 19, br. 2 (2013): 70-71. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

Šperanda, T. (2013) 'UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA', Poljoprivreda, 19(2), str. 70-71. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805 (Datum pristupa: 13.07.2024.)

Šperanda T. UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA. Poljoprivreda [Internet]. 20.12.2013. [pristupljeno 13.07.2024.];19(2):70-71. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

T. Šperanda, "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA", Poljoprivreda, vol. 19, br. 2, str. 70-71, Prosinac 2013. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805. [Citirano: 13.07.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.