Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
English
Repozitorij Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek
Repozitorij radova Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Tomislav Šperanda (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(2)
UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA
Šperanda, Tomislav
Rad u časopisu / Ostalo - Ostalo
Datum objave publikacije: 20.12.2013.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
EFFICIENCY OF HYDROLYZED BREWERY YEAST (PROGUT®) IN WEANED PIGLET’S DIET
Šperanda, Marcela; Šperanda, Tomislav; Đidara, Mislav; Antunović, Zvonko; Domaćinović, Matija; Samac, Danijela; Novoselec, Josip; Pavić, Mirela
Rad u časopisu / Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Datum objave publikacije: 20.06.2013.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: