završni rad
Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi

Horvat, Sven
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Horvat, S. (2024). Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567

Horvat, Sven. "Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567

Horvat, Sven. "Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567

Horvat, S. (2024). 'Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567

Horvat S. Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567

S. Horvat, "Alternativni izvori proteina i masti u hranidbi peradi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:645567

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.