Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj
Citirajte ovaj rad
Sabo, A. (2011). Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881
Sabo, Anasztazia. "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881
Sabo, Anasztazia. "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881
Sabo, A. (2011). 'Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881
Sabo A. Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881
A. Sabo, "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881