diplomski rad
Divergentnost učinkovitosti iskorištenja vode i važna gospodarska svojstva kultivara ozimog ječma

Markasović, Magdalena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Markasović, M. (2013). Divergentnost učinkovitosti iskorištenja vode i važna gospodarska svojstva kultivara ozimog ječma (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:273688

Markasović, Magdalena. "Divergentnost učinkovitosti iskorištenja vode i važna gospodarska svojstva kultivara ozimog ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:273688

Markasović, Magdalena. "Divergentnost učinkovitosti iskorištenja vode i važna gospodarska svojstva kultivara ozimog ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:273688

Markasović, M. (2013). 'Divergentnost učinkovitosti iskorištenja vode i važna gospodarska svojstva kultivara ozimog ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:273688

Markasović M. Divergentnost učinkovitosti iskorištenja vode i važna gospodarska svojstva kultivara ozimog ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:273688

M. Markasović, "Divergentnost učinkovitosti iskorištenja vode i važna gospodarska svojstva kultivara ozimog ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:273688

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.