Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Previšić, V. (2016). KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić, Vlado. "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić, Vlado. "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić, V. (2016). 'KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
Previšić V. KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929
V. Previšić, "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929