Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj
Citirajte ovaj rad
Vestić, T. (2017). Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić, Tomislav. "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić, Tomislav. "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić, T. (2017). 'Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
Vestić T. Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310
T. Vestić, "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310