Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša
Citirajte ovaj rad
Kontrec, M. (2017). Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec, M. (2017). 'Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
Kontrec M. Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109
M. Kontrec, "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109