master's thesis
Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja

Dumančić, Tamara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE

Cite this document

Dumančić, T. (2013). Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, T. (2013). 'Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 02 July 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić T. Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2013 [cited 2022 July 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

T. Dumančić, "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Please login to the repository to save this object to your list.