Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad
Dumančić, T. (2013). Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635
Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635
Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635
Dumančić, T. (2013). 'Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635
Dumančić T. Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635
T. Dumančić, "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635